Om PLUMMUM

Hos PLUMMUM finder du moderne og cool strikkeopskrifter til kvinder og børn.   

Bag PLUMMUM står kvinden Signe, som begyndte at strikke en kold januardag i 2015 – en måned før hendes yngste datter kom til verden. Hendes møde med strikningen og garnets forunderlige verden var meant to be. Hobbyen greb om sig, og i dag er strikdesign og alle processerne rundt om en stor del af Signes professionelle liv.

Signe brænder for de små lækre detaljer, som ofte gør hele forskellen i en strikket style. Hendes mission er at få endnu flere personers øjne op for strikkeriets fantastiske effekter, så de kan opdage strikkeriets vidunderlige og afstressende virkning på vores ofte lidt for travle liv og ikke mindst opdage, at dét at kunne strikke giver en os en enestående mulighed for at udtrykke os selv og vores egen personlige stil.   

Signe er oprindeligt uddannet Cand.merc.(kom) fra Copenhagen Business School og har brugt mange år som kommunikationsrådgiver for en lang række danske og internationale virksomheder, før hun dedikerede en stor del af sit arbejdsliv til et af de mest trendy og fremadstormende håndværk.